Agrimarket

Agrimarketin myyntiverkosto muodostuu maakunnallisissa talouskeskuksissa sijaitsevista Agrimarketeista, jotka ovat täyden palvelun maatalouskauppoja. Niiden valikoimiin kuuluvat lannoitteet, kalkki, kasvinsuojelu- ja säilöntäaineet, rehut, siemenet, maataloustyökoneet sekä viljakaupan palvelut.

Agronic

Agronic on perustettu vuonna 1993. Tehtaamme sijaitsevat Pohjois-Pohjanmaalla Haapaveden kaupungissa. Pyrimme innovatiiviseen toimintaan, pitkäjänteisyyteen ja huomioimaan asiakkaiden tarpeet mahdollisimman tarkasti.

Amazone

Saksalainen konevalmistaja Amazone on 130 vuotta vanha perheyritys. Amazonen tuotteita yhdistävät erittäin korkea laatu, hyvä käyttöergonomia, luotettavuus ja erinomainen tarkkuus.

Avant

Avant-monitoimikuormaajien vahvuus on aina ollut niiden monipuolisuus. Asiakas voi rakentaa optioiden avulla käyttötarkoituksiinsa sopivan koneen ja valita yli sadasta työlaitteesta kuhunkin työhön tarvitsemansa laitteen.

Boreal Kasvinjalostus Oy

Kasvua pohjoisiin oloihin

Carré

Carré-uutuudet myös luomutuotantoon. Vahvaa ranskalaista osaamista nurmi- ja luomutuotantoon.

Eastman

AIV – parhaat ratkaisut rehunsäilöntään

Farmit Website Oy

Farmit.net on viljelijän kiihdytyskaista maatalouden ajankohtaisuuksiin. 

Fliegl

Vuosien insinöörityön tuloksena syntyvät Fliegl-tuotteet. Ne takaavat parhaan ajomukavuuden vaikeimmissakin maasto-olosuhteissa. Tehoa ja voimaa ammattilaisille.

HKSCAN Agri

HKScanin eläinhankinta huolehtii HK- ja Kariniemen-brändien alla myytävän kotimaisen lihan hankinnasta. HKScan tarjoaa lihantuottajille myös rehukomponentteja ja ruokinnan suunnittelu- ja optimointipalveluita.

John Deere

John Deere on yksi maailman suurimmista metsä- ja maatalouskoneiden valmistajista ja lisäksi merkittävä maansiirto- ja ympäristökoneiden toimittaja. Yrityksen perusti Yhdysvalloissa vuonna 1868 seppä ja liikemies John Deere. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti, Suomessa Deeret myy Agrimarket.

Kasvuohjelma

 

 

 

Krone

Saksalainen Krone valmistaa uudenaikaisia rehunkorjuulaitteita korkeilla laatuvaatimuksilla kilpailukykyiseen hintaan. Krone on sitoutunut kehittämään jatkuvasti maatalouskoneiden tehokkuutta yhä korkeammalle tasolle.

Sievi

Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta.

Suomen Rehu

Suomen Rehu on maan suurin rehujen valmistaja ja tunnetaan etenkin edistyksellisestä tutkimuksesta ja tuotekehityksestä.

Yara Air1 AdBlue

AdBlue moottorityökoneille

Yara on yksi johtavista täydellisten NOx-päästöjen hallintajärjestelmien toimittajista. Järjestelmät perustuva SNCR- ja SCR-järjestelmiin ja reagensseihin eli ureaan ja ammoniakkiin.

Yara Suomi Oy

Uusi YaraMila-valikoima esittelyssä

Valitsemalla Suomessa valmistetut Yaran lannoitteet varmistat kylvötöiden sujumisen ja laadukkaan sadon.