Agrimarketin myyntiverkosto muodostuu maakunnallisissa talouskeskuksissa sijaitsevista Agrimarketeista, jotka ovat täyden palvelun maatalouskauppoja. Niiden valikoimiin kuuluvat lannoitteet, kalkki, kasvinsuojelu- ja säilöntäaineet, rehut, siemenet, maataloustyökoneet sekä viljakaupan palvelut.

Agronic on perustettu vuonna 1993. Tehtaamme sijaitsevat Pohjois-Pohjanmaalla Haapaveden kaupungissa. Pyrimme innovatiiviseen toimintaan, pitkäjänteisyyteen ja huomioimaan asiakkaiden tarpeet mahdollisimman tarkasti.

Saksalainen konevalmistaja Amazone on 130 vuotta vanha perheyritys. Amazonen tuotteita yhdistävät erittäin korkea laatu, hyvä käyttöergonomia, luotettavuus ja erinomainen tarkkuus.

Avant-monitoimikuormaajien vahvuus on aina ollut niiden monipuolisuus. Asiakas voi rakentaa optioiden avulla käyttötarkoituksiinsa sopivan koneen ja valita yli sadasta työlaitteesta kuhunkin työhön tarvitsemansa laitteen.

Kasvua pohjoisiin oloihin

Carré-uutuudet myös luomutuotantoon. Vahvaa ranskalaista osaamista nurmi- ja luomutuotantoon.

AIV – parhaat ratkaisut rehunsäilöntään

Farmit.net on viljelijän kiihdytyskaista maatalouden ajankohtaisuuksiin. 

Vuosien insinöörityön tuloksena syntyvät Fliegl-tuotteet. Ne takaavat parhaan ajomukavuuden vaikeimmissakin maasto-olosuhteissa. Tehoa ja voimaa ammattilaisille.

HKScanin eläinhankinta huolehtii HK- ja Kariniemen-brändien alla myytävän kotimaisen lihan hankinnasta. HKScan tarjoaa lihantuottajille myös rehukomponentteja ja ruokinnan suunnittelu- ja optimointipalveluita.

John Deere on yksi maailman suurimmista metsä- ja maatalouskoneiden valmistajista ja lisäksi merkittävä maansiirto- ja ympäristökoneiden toimittaja. Yrityksen perusti Yhdysvalloissa vuonna 1868 seppä ja liikemies John Deere. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti, Suomessa Deeret myy Agrimarket.

 

 

 

Saksalainen Krone valmistaa uudenaikaisia rehunkorjuulaitteita korkeilla laatuvaatimuksilla kilpailukykyiseen hintaan. Krone on sitoutunut kehittämään jatkuvasti maatalouskoneiden tehokkuutta yhä korkeammalle tasolle.

Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta.

Suomen Rehu on maan suurin rehujen valmistaja ja tunnetaan etenkin edistyksellisestä tutkimuksesta ja tuotekehityksestä.

AdBlue moottorityökoneille

Yara on yksi johtavista täydellisten NOx-päästöjen hallintajärjestelmien toimittajista. Järjestelmät perustuva SNCR- ja SCR-järjestelmiin ja reagensseihin eli ureaan ja ammoniakkiin.

Uusi YaraMila-valikoima esittelyssä

Valitsemalla Suomessa valmistetut Yaran lannoitteet varmistat kylvötöiden sujumisen ja laadukkaan sadon.